Elk evenement vraagt om een speciale aankleding, een buitengewoon decor. In Zaal AthenA is elke investering op dit gebied overbodig. Deze zaal is een perfect huwelijk tussen een zeer gewaagde en actuele opvatting over kunst én architectuur en de oude glorie van weleer. De kunstwerken van Luc Tuymans en Lawrence Weiner maken van Zaal AthenA een levende kunstruimte die elke gast zonder meer de adem beneemt. Luc Tuymans zelf koos de kleurstellingen van de zaal. In deze omgeving krijgt elk evenement een gouden randje.

Buitengewoon voor elk event

Zaal AthenA is volledig ingericht voor professionele bedrijfsevenementen, publieke presentaties, congressen en studiedagen, voorstellingen en feesten. De zaal heeft een capaciteit tot 499 personen en is bereikbaar met een lift, zodat de toelevering en toegangelijkheid gewaarborgd zijn. Akoestisch is de zaal helemaal aangepast aan de laatste normen. Onze vaste geluidsinstallatie en trussconstructie maken elk technisch hoogstandje mogelijk.

Inrichting

AthenA is voorzien van hedendaags meubilair. Bij het inrichten van de zaal kan gebruik worden gemaakt van 250 beklede stoelen, 12 kleurrijke poefen, 20 hoge staantafels en een spreekgestoelte. Aansluitend aan de zaal is een professionele grootkeuken. Je kunt een beroep doen op de bijzondere cateringmogelijkheden van onze vaste partners of zelf de catering verzorgen.

Midden in het Antwerpen van vandaag

Gelegen in hartje Antwerpen, aan de Rooseveltplaats is de stad is aangenaam aanwezig tussen de muren in de hoge zaal. Gesticht door Napoleon Bonaparte blijft de school een baken van vernieuwing in het debat rond actief pluralisme en diversiteit. Het is en blijft de bakermat van het vrije woord, aangezwengeld door Paul Van Ostayen. De steen die hij ooit door het raam gooide om vrijheid te eisen, gooide Burgemeester De Wever op 16 mei symbolisch opnieuw om Zaal AthenA te openen.

Zaal AthenA huren?

Dit alles is voelbaar in Zaal AthenA en draagt bij aan de bijzondere ervaring die AthenA haar publiek kan bieden. Is Zaal AthenA jullie decor? Informeer naar onze prijzen en mogelijkheden.

 

Contact

T 03 232 70 99

info@zaalathena.be

Capaciteit

Tot 499 personen

Techniek

Bekijk onze technische fiche

Geluidsinstallatie, geluidsruimte en trussconstructie zijn aanwezig voor licht en projectie. Lift en laad- en loszone aanwezig.

Meubilair

250 stoelen
12 poefen
24 partytafels
Spreekgestoelte

Catering

Vraag naar de catering mogelijkheden. Ingerichte grootkeuken aanwezig.

Beschikbaarheid