Back to All Events

Berlin- Perhaps all the dragons


  • Zaal AthenA Rooseveltplaats 11 2060 Antwerpen (map)

De Zomer van Antwerpen schijnt binnen in Zaal AthenA.

Van 1 tot 27 juli en 5 tot 17 augustus, van dinsdag tot zondag, kun je de voorstelling 'Perhaps all the dragons' van collectief Berlin bekijken in de zaal. Tickets (6 €) koop je via de Zomer van Antwerpen

De mens achter de mythe

Ben je ook nieuwsgierig naar de mensen achter de verhalen die in de media verschijnen? Kom dan zeker kijken naar de nieuwste voorstelling van Berlin. 

Met de camera in de hand schuimden ze de wereld af om mensen hun unieke verhaal te ontfutselen. Het resultaat zijn 30 korte films die soms op een subtiele manier met elkaar verbonden zijn.

Het lot bepaalt welke verhalen je hoort. Misschien maak je kennis met een bekende pianiste die pas op het podium beseft dat ze een grote fout heeft gemaakt. Of een van de 700.000 Japanners die een jaar lang teruggetrokken in hun slaapkamers leven. Of een kleine man die ervoor kiest om stierenvechter te worden.

Je kijkt naar de films aan een grote ronde tafel, met 30 schermen aan één kant en 30 toeschouwers aan de andere kant. Een pakkende een-op-een ervaring.

Perhaps all the dragons-berlin
Earlier Event: May 16
Opening Zaal Athena
Later Event: November 17
Bezet